Original fransk bagekunst

Hos Det Franske Conditori er de specialister i original fransk bagekunst – og dansk mel

Bagermester Henrik Jonsbak er 3. generation hos Det Franske Conditori på Frederiksberg, der har specialiseret sig i fransk konditorkunst og godt gammeldags håndværk. Her oplever man i butikken, at den gode historie og de rette råvarer har stor indvirkning på kundernes efterspørgsel. Af samme grunde har Henrik Jonsbak valgt at skifte sine melposer ud med dansk mel fra Valsemøllen.

Hos danske bagere er Valsemøllen nok mest kendt for deres kvalitetskoncept NaturAks, der garanterer, at kornet høstet og dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler.
Inden for NaturAks-konceptet tilbyder Valsemøllen nu også dansk mel, dvs. at melet bliver malet af rent dansk korn.

En god forretning

Hos Det Fransk Conditori ser de sig selv som en specialbutik, hvor man kan få alt fra briocher til kanelsnegle. Spændvidden er altså bred, fra finere fransk konditorkunst til danske klassikere. Og det kræver sit mel. ”Da jeg blev præsenteret for Valsemøllens nye koncept i efteråret, var jeg ikke i tvivl. Dansk mel malet af korn sået, høstet og malet i Danmark. Det skulle vi da prøve,” fortæller bagermester Henrik Jonsbak, der udover specielle franske meltyper nu udelukkende bager med dansk mel fra Valsemøllen.

”Når vi fortalte kunderne, at brødet eller kagen, de lige havde købt var bagt med dansk mel, oplevede vi, at de kom igen for at få mere. Der ligger en masse gode værdier i at bage med dansk mel, specielt for kunden, der, ligesom os, bliver tiltrukket af den gode historie. Af den grund og råvarens høje kvalitet valgte vi at skifte til dansk mel, afslutter Henrik Jonsbak, der driver det Det Franske Conditori sammen med sin kone.

Dansk mel af de allerbedste råvarer

Det er med dansk mel ligesom med en rigtig god amarone-vin. Det handler om at finde de bedste sorter. Af samme grund får Valsemøllen kun leveret korn til dansk mel fra nøje udvalgte landbrug rundt omkring i Danmark. Faktorer som godt landmandsskab og de rigtige sorter skal nemlig gå op i en højere enhed for at dyrke dansk brødkorn, der kan leve op til reglerne på det danske marked og ydermere de strenge kvalitetskrav, Valsemøllen har til melet. Derfor er det også kun det absolut bedste danske korn fra nøje udvalgte landmænd, der er nået i gennem nåleøjet. I dag er Valsemøllen Danmarks største leverandør af danskproduceret mel fra jord til bord.

Du kan læse mere om Det Franske Conditori på www.detfranskeconditori.dk.

 

Cookies

Dette Websitet anvender cookies for at forbedre din oplevelse og vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet.

Du kan til enhver tid slette de gemte cookies i Avancerede indstillinger i din browser.

Jeg accepterer ikke cookies. Jeg accepterer kun "functional cookies". Jeg accepterer alle cookies